Testimonial Kebun Wak Hamid Seri Medan Johor

Kebun Wak Hamid Hasil Sebulan 13tan bagi 5 ekar Kebunnya



Bila bercerita ramai yang tak percaya.. lalu wak hamid mempamirkan resit timbangnya..atau bawa ke kebun dibawah jagaannya.


Dan hari ini wak hamid bukan saja dikenali sebagai pekebun cemerlang di kampungnya malah dia juga secara tidak lansung telah menjadi agent tunggal membekal baja Nadi Bio Kimia di Seri Medan Muar Johor.


Jadi, Sekiranya anda berada di dalam kawasan Kampung Seri Medan anda boleh berhubung terus dengan Wak Hamid untuk dapatkan baja Nadi yang Original !

Untuk memudahkan cara berurusan dengan wak hamid ni mudah je.. caranya ialah sebut je nama saya.. Bila call wak ni cakap kat dia macam ni.. Salam wak, saya dimaklumkan oleh fuad, yang wak ada jual baja nadi... 

Insyallah dapatla baja tu.. hubungi wak hamid sekarang di talian 018-7708053 Wak Hamid

Sekian

2 comments:

  1. setau saya Seri Medan tu daerah Batu Pahat. tak tau pulak ada Seri Medan Muar.

    ReplyDelete
  2. betul di batu pahat.. tapi orang situ kata muao.. jadi kita ikut je peta

    ReplyDelete