Sunday, 13 September 2015

AWAS !! KLON Baja Nadi Bio Kimia

Salam Hormat,

Seperti biasa yang sering kita dengar bila mana wujudnya satu produk yang berkualiti dipasaran dan popuar maka pasti akan adanya produk tiruan atau klon bagi jenama dan produk tersebut.

Jadi hari ini, kami pihak Aftasar Enterprise tidak lari dari masalah tersebut. Ternyata produk klon Baja Nadi Bio Kimia mempunyai harga yang lebih jauh murah berbanding dengan Baja Nadi yang original.

Berikut antara contoh baja nadi bio kimia yang klon. Mereka bukan saja menggunakan Nama Baja yang sama malah mereka juga menggunakan Nama Syarikat Aftasar Enterprise !

Tetapi bahan di dalam baja tersebut amat jauh berbeza dan lansung tiada kesan seperti baja nadi yang original!


Butiran baja yang jauh berbeza dengan Baja Nadi Yang Asli


Kami di fahamkan baja tersebut menggunakan campuran bahan kimia dan tinja haiwan.Adalah jauh berbeza dengan Baja Nadi Bio Kimia yang mana ia amat halus berbentuk serbuk seperti dibawah ini..
Baja Nadi Bio Kimia yang Original.Klon Baja Nadi Bio Kimia bukan saja di blog, Tetapi di laman Facebook juga banyak yang menggunakan nama Baja Nadi Bio Kimia. Antara contoh yang kami dapat ambil seperti didalam gambar di bawah.

Anda boleh lihat dengan lebih jelas dengan klik link ini  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.190661354408430.46229.135028923305007&type=1Baja Cap Junjung Bio Kimia Bukan  Baja Nadi. Mungkin anda perlu baca penerangan ini juga Klik >> disini


Sebenarnya terdapat banyak contoh baja Nadi Bio Kimia yang klon di pasaran internet. Saya rasa cukuplah contoh di atas, cuma pesanan saya sekiranya anda ingin dapatkan baja nadi yang original. Pastikan anda membeli dari agent yang di senaraikan di halaman agent kami di sini http://bajanadi.com/wakil.html

Sekiranya anda membuat pembelian selain dari nama yang tersenarai tersebut ada kemungkinan besar baja tersebut adalah baja yang di kuatiri keasliannya! ( senang cakap, baja tu memang tak ori ! )
16 comments:

 1. Salam bos boleh pm no ni x 0127110677

  ReplyDelete
 2. Salam bos boleh pm no ni x 0127110677

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cik puan Aini boleh dapatkan info di laman web bajanadi.com atau hubungi wakil jualan kami yang tertera dalam laman web tersebut.

   Delete
 3. Salam tuan.. saya mahu tanya ada tak wakil jualan atau agen baja ini di miri sarawak. Kalau ada dimana saya boleh dapatkan baja ini di sarawak

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wsalam, Di Sabah dan Sarawak belum ada agen lagi tuan. mohon maaf.. insya Allah jika dah ada nanti kami akan maklumkan

   Delete
 4. Wsalam, Di Sabah dan Sarawak masih belum ada wakil jualan lagi. Nanti kami akan maklumkan bila dah ada yea.. Untuk dapatkan maklumat tersebut sila subscriber di bajanadi.com

  ReplyDelete
 5. Baja ni blh digunkn utk pokok kelapa & pokok buah2an jugak ke?

  ReplyDelete
 6. Maksudnya tiada sebarang penghantaran ke SABAH sekiranya ada pembeli dari SABAH?

  ReplyDelete
  Replies
  1. jika ada yang mampu beli untuk hantar ke sabah kami boleh uruskan

   Delete
 7. untuk pokok durian, bagaimana cara n tempohmasa pembajaan?

  -khaled-

  ReplyDelete
 8. mo try jga baja ni tpi masalahnya di sabah blum ada lagi agen..klu try utk 5 ekar dalam 3 pusingan pembajaan boleh kah tn..?..

  dlm masa yg sama berminat jga jadi agen utk negeri sabah..

  ReplyDelete
 9. Kena ada agen baja nadi ni di sabah dan sarawak. pasaran yang besar, permintaan yang tinggi. Cepat2, rebut la pasaran di sabah dan sarawak.

  ReplyDelete
 10. penghantaran ke beranang boleh ke..dr sekinchan tu..jauh..kang ado caj lg lak...cecito sikit

  ReplyDelete
 11. Asmlkm Tuan dekat kampar perak ad tak kedai yg menjual baja nadi selain dari ejan yg dkt batu gajah
  Klu ad blh tak Tuan bagitahu nama kedai

  ReplyDelete
 12. Baja junjung tu kan ada mou dengan baja nadi bio kimia. Adakah baja junjung tu lain dari baja nadi bio kimia

  ReplyDelete